Valgt:

Aleppo sæbe m/lavendel 100ml

Aleppo sæbe m/lavendel 100ml

Alepposæben er lavet af en blanding af  30% laurbærolie og  60% olivenolie. Dette gør at den har  helt unikke egenskaber. Laurbærolien åbner porrene og olivenolien trækker ind  i huden (jo mere laurbærolie jo længer ned i huden kommer olivenolien.) Olivenolien renser, rengør og har en desinfiserende effekt. Laurbærolien giver glat og blød hud, og hjælper til med at fjerne døde hudceller.  Dette gør sæben til en perfekt og naturlig hudpleje.

Denne indeholder hele 30% laurbærolie og kan bruges over hele kroppen, samt som shampoo.

 

Hvilken såpe skal jeg velge?

20% – almindelig til sensitiv hud

30% – sensitiv til problem hud

40% – problem hud til eksem og psoriasis

Sæben kan anvendes til:

Håndvask – kropsvask – intimvask

shampoo – barbersæbe – mod akne

kløende hud og hovedbund

Beskrivelse

ALEPPO sæbe bliver lavet med en blanding af 30% laurbærolie og 60% oliven olie og med lavendel duft. Totalt udgør oliven- og laurbærolien  altid 90 % av olieblandingen i sæben. Sæben  er helt vegetabilsk, det gør at den kan bruges af alle – også det med hud problemer (for eksempel psoriasis og eksem).

Ingredienser:

Luk menu
×
×

Kurv