Luxury Body lotion lavendel 500ml.

Naturally European Body lotion Lavender Indeholder: lavendel ekstrakt, lavendel olie, Eucalyptus olie.

Alle Naturally European produkter er fri for Parabener, SLS,
og er lavet med naturlige dufte, olier eller ekstrakter.

Beskrivelse

Massere Naturally European  Luksus Body Lotion ind i huden og lad  fugtighedscremen smelte ind, og det vil  afsløre øjeblikkeligt glattere hud. Denne luksuriøse lotion er blandet med rige shea smør, avocado olie, kokosolie, baobab frøolie og rosehip olie til at hydrere og sørge for blød og smidigere hud.

Hvad er shea smør? Sheasmør er ekstrakt fra sheanødden  af shea-træet og er den bedste ingrediens, vi har fundet til at fugte og beskytte huden. Det trænger ind i huden og giver intens hydration. Foruden fugtgivende dannede sheasmør et beskyttende lag for at forsvare huden mod miljøskader. Sheasmør hjælper med fast hud og bekæmper tegn på aldring, kæmper med fine linjer og rynker. Naturligvis kommer European Body Lotion i et udvalg af dufte. Uanset om du leder efter noget citrus, blomstret eller herbaceous, er vi sikker på, at vi har en duft, du vil elske.

Ingredienser: Aqua (water)Glycerin,Cetearyl Alcohol,
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Caprylic/Capric Triglyceride
Persea Gratissima (Avocado) Oil, Steareth-2, Steareth-21,
Lavandula Augustifolia (lavender extract),Lavandula Augustifolia (lavender oil) Lavandula hybria ( lavandin oil),
Eucalyptus Globulis oil,Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil,Eugenia caryophyllus( clove) leaf oil,,,Rosa centifolia(flower) extract,  Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil,Tocopherol,Sodium PCA,Xanthan Gum,Carbomer,
Sodium Hydroxide,Parfum (Fragrance),Benzyl Alcohol,Phenoxyethanol,Potassium Sorbate,
Sodium benzoate,Linalool,Benzyl Salicylate.