250g Fine Natural soap Aqua dea Marine

WITH LOVE AND CARE -Extra fine triple milled vegetal soap 250g med den skønne naturlige duft af Aqua dea Marine

Varenummer (SKU): 1354106 Kategorier: , , , Tags: , , EAN: 837524003688

Beskrivelse

Hamamelis vand er kendt for dens opfriskende og beroligende  egenskaber, sammen med den bløde og afrundede duft af havsalt. hyldest til vand, symbol på liv, renhed og genfødsel.

Hamamelis ( også kaldet troldnød)er et lille træ eller busk der kan blive op til 1,5-3,5 m. højt. Barken er brun og glat. Bladene har en let bitter aromatisk duft. Blomsterne er gule på ydersiden og gullig-brune på indersiden, og har som karakteristika 4 ca 2 cm lang tråd lignende blade yderst.Frugten er en kapsel.

Bladene som bruges til at udvinde ekstraktet af, har et højt indhold af tanniner og flavonoider.

Det er især disse to aktiv stoffer der gør at den er meget anvendelig til især fedtet og uren hud, og for dens sammentrækkende virkning. Den er mild og derfor velegnet også til sart hud. Og har en beroligende virkning på huden.

Derudover har den et naturligt indhold af essentielle olier og flere andre aktive stoffer.

 

Ingredienser:

Sodium Palmate*,Sodium cocoate/ sodium Palmkernelate*,Aqua,(water), Parfum(Fragrance), Glycerin, Hamamelis Virginaiana Extract, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate,Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl cinnamal, Geraniol * from sustainable plantation. ( produkter med * er fra bæredygtige plantager)