Panier Des Sens Marseille Sæbe Olive 500ml

Beskyttende – Denne olie, der er rig på laurinsyre, er afledt af kokosens tørre frugtkød, og bruges traditionelt i sæber på grund af dens skummende og rensende egenskaber. Dens fedtsyreindhold gør den til en højt værdsat ingrediens for sine blødgørende, blødgørende og beskyttende egenskaber. Deodoriseret, kokosolie er et godt alternativ til jomfru kokosolie med sin stærke lugt.

GLYCERIN

Fugtgivende – Som et resultat af den traditionelle forsæbningsproces i gryden, er glycerin naturligt til stede i vores flydende Marseille-sæber. Den er i stand til at holde op til 25 % af sin vægt i vand og fungerer som et vandreservoir for huden og er dermed et fremragende fugtgivende middel. Det er også anerkendt for dets blødgørende og beskyttende egenskaber.

Surgras, vores flydende sæbe er naturligt rig på fugtgivende glycerin fra den traditionelle forsæbningsproces i mestersæbemagernes kedel.

Beriget med argan- og kokosolie renser den blidt og efterlader huden delikat duftende. Uden sulfateret overfladeaktivt stof. Formel sammensat af 98% af ingredienser af naturlig oprindelse. Ny samlerduft. Eksklusivt design at samle. Glasflaske kan genbruges takket være vores øko-refills.

 

FRI FOR Sulfat-overfladeaktive stoffer.

.