Triple milled soap lily of the valley 200g

Alle AAA floral sæbe barerne er Triple milled soaps, den fineste og bedste kvalitet af sæber. Triple milling gør at sæben bevarer sin skønne duft helt til sæben er brugt op.Sæben er hårdere end normale sæber, som gør at sæben holder sin form og ikke falder fra hinanden ved brug.

Denne luksus sæbe er fornyligt blevet kåret af THE DAILY MAIL som den bedste håndsæbe, i en artikel om  reducering af plastforbrug.

Varenummer (SKU): 61315 Kategorier: , , , Tags: , EAN: 639136613152

Beskrivelse

Tredobbelt malet sæbe har eksisteret i århundreder. Det er et perfekt eksempel på det bedste i luksus sæbe og badprodukter, der igen er blevet populære.Processen er en unik fremstillingsmetode, som blev opfundet af traditionelle franske sæbeproducenter, lige så langt tilbage som 1700’erne.

Navnet Triple Milled Soap taler for sig selv,  Da den fremstilles, passeres sæben gennem en fræsemaskine af glatte rustfri stålruller. Sæben passerer gennem maskinen ikke en gang … ikke to gange … men  hele tre gange og presset til en  glat fin pasta. Den tredobbelte fræsningsproces producerer smukke,  ensartede sæber, der er meget hårde og glatte. Triple malet sæber varer længe på grund af deres hårdhed. Sæben har ingen urenheder, og de er mere cremet end almindelig sæber.

Ingredienser: Sodium Palmate, sodium palm kernelate, Aqua(water),Glycerin, Parfume(fragrance),Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii(shea) butter, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate,Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Linalool,Hexyl cinnamal,Limonene,Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Geraniol, Titanium Dioxide (CI 77891),Chromium Hydroxide green (CI77289) Iron oxides(CI77492)

Ingen parabener eller SLS.
Ikke testet på dyr
Made in Portugal